Μάζεμα για μαθήματα αλληλεγγύης, Τρίτη 9/4, 18:00.

Καθώς δεν μπόρεσε να συζητηθεί στη Γενική Συνέλευση της προηγούμενης Τετάρτης (λόγω έλλειψης απαρτίας) το θέμα των μαθημάτων σχεδίου από το σύλλογό μας μαζί με το σύλλογο Αρχιτεκτόνων σε μαθητές Λυκείου, ας είμαστε όλοι στο μάζεμα που καλείται για την Τρίτη 9/4, στις 18:00, στο αίθριο του Αβέρωφ, ώστε να συζητήσουμε το θέμα και να μπορέσει να συσταθεί η επιτροπή των μαθημάτων.

Να σημειωθεί ότι ο σύλλογός μας είχε πάρει απόφαση μέσω Γενικής Συνέλευσης για τη διεξαγωγή των μαθημάτων αυτών σε συντονισμό με το σύλλογο Αρχιτεκτόνων πριν από κάποιο διάστημα. Μέχρι τώρα, όμως, δεν καταφέραμε να το κάνουμε πράξη λόγω θεσμικών κωλυμμάτων από την πλευρά του ΣΑΔΑΣ. Τώρα που αυτά έχουν λυθεί, μπορούμε να έρθουμε σε συνεννόηση μαζί τους ώστε να ξεκινήσουν τα μαθήματα.

Ο καλύτερος τρόπος να μπορέσει να συζητηθεί αυτό θα ήταν προφανώς η Γενική Συνέλευση. Από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να γίνει αυτό και επειδή η σχολική χρονιά κοντεύει να τελειώσει, θεωρούμε πως είναι καλό να γίνει το μάζεμα της Τρίτης και να δρομολογηθεί το θέμα.

Επισυνάπτεται η απόφαση του Φ.Σ.:

This entry was posted in φοιτητικό κίνημα, δράσεις|πρόγραμμα and tagged , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s