Αλληλέγγυο Εργαστήρι Σχεδίου

Ο Φ.Σ. Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ μαζί με το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ) είχε ξεκινήσει, μετά από απόφασή του, από την προηγούμενη χρονιά μαθήματα σχεδίου σε μαθητές Β’-Γ’ Λυκείου με περιορισμένη οικονομική δυνατότητα.

Το Αλληλέγγυο Εργαστήρι Σχεδίου απευθύνεται χωρίς διακρίσεις σε όλους τους μαθητές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις πανελλήνιες εξετάσεις και αδυνατούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά στο κόστος των μαθημάτων σχεδίου. Η πρωτοβουλία αυτή, δεν συνιστά φροντιστηριακή δραστηριότητα και άρα δεν δημιουργεί αντίστοιχες δεσμεύσεις. Αποτελεί μια προσπάθεια ενεργού συμβολής στη δημιουργία δομών αλληλεγγύης μακριά από κάθε κερδοσκοπική ή φιλανθρωπική λογική ως ένα κάποιο αντιστάθμισμα στην ασφυκτική καθημερινότητα των πενιχρών απολαβών και κοινωνικών παροχών στους πολίτες της χώρας.

Το εγχείρημα αυτό έχει και φέτος ανάγκη από νέους ενδιαφερόμενους διδάσκοντες στο γραμμικό και το ελεύθερο σχέδιο, καθώς και από κάθε είδους παλιά/χρησιμοποιημένα και μη υλικά (βλ. χάρακες, τρίγωνα, πινακίδες, πενάκια, κλπ.) Δεν πρόκειται για επαγγελματίες, αλλά για όσους και όσες έχουν διάθεση για την στήριξη μιας τέτοιου είδους πρωτοβουλίας! 

Αύριο Τρίτη 16/12 λοιπόν, και ώρα 18:00, καλούμε σε συνάντηση όλων των διδασκόντων, παλιών και νέων ενδιαφερόμενων, καθώς και σε συλλογή υλικών, στο κτίριο Αβέρωφ!

This entry was posted in φοιτητικό κίνημα, γενικά κινηματικά and tagged , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s