19/3 | ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Σήμερα το πρωί προχωρήσαμε, μαζί με πληττόμενους συμφοιτητές μας υπό μετεγγραφή, σε Κατάληψη του Γραφείου της Διοίκησης της Σχολής. Μετά τη χθεσινή Συνέλευση Τμήματος καθηγητών που αφορούσε και το θέμα των μετεγγραφών η διοίκηση κλήθηκε για άλλη μια φορά να πάρει θέση για το ζήτημα μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Εκεί έγινε για ακόμη μια φορά σαφές πως η τοποθέτησή της δεν αλλάζει. Αναμονή και αγκίστρωση στις αποφάσεις του ΣτΕ τυπικά, παντελής απουσία πολιτικής θέσης και αδιαφορία για τους μετεγγραφέντες και τον κίνδυνο να χάσουν ακόμη ένα εξάμηνο ουσιαστικά. Παρά το ότι η χθεσινή Γενική Συνέλευση του Φ.Σ., που είχε καλεστεί από το Μ.Α.Σ., δεν είχε απαρτία και δεν πήρε απόφαση, στη συζήτηση που έγινε θέσαμε ως πρόταση αυτή την πρωτοβουλία, θεωρώντας πως δεν πρέπει να υπακούσουμε στη λογική της διοίκησης και να κάνουμε υπομονή και εμείς και οι μετεγγραφέντες.

Να κάνουμε σαφές πως κανείς δε μπορεί να παίζει με τη δυνατότητα των συμφοιτητών μας να σπουδάσουν και να μένει ανενόχλητος! Δεν υπομένουμε αλλά επιμένουμε και διεκδικούμε!

ΟΛΟΙ στη Γενική Συνέλευση του Φ.Σ., τη Δευτέρα 23/3 στις 15:00, στο ΤΜΑΧ! Διεκδικούμε την ολοκλήρωση των μετεγγραφών των πρωτοετών φοιτητών για να μη χάσουν ακόμη ένα εξάμηνο και τις σπουδές τους συνολικά!

Advertisements
This entry was posted in φοιτητικό κίνημα and tagged , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s