Συνέλευση του Αλληλέγγυου Εργαστηρίου Σχεδίου | Τρίτη 13.10 στις 2.30 μμ | Αίθριο Αβέρωφ

Ο Φ.Σ. Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ μαζί με το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ) έχει ξεκινήσει, μετά από απόφασή του, εδώ και δύο χρόνια μαθήματα σχεδίου σε μαθητές Β’-Γ’ Λυκείου με περιορισμένη οικονομική δυνατότητα.

Μετά από την επιτυχή λειτουργία και την κοινωνική απεύθυνση που έχει αποκτήσει, συνεχίζει και φέτος τη δράση του! Κάνουμε λοιπόν την πρώτη συνέλευση του «Αλληλέγγυου Εργαστηρίου Σχεδίου», την Τρίτη 13/10 , στις 14:30, στο αίθριο Αβέρωφ.

allhleggyo ergasthriΝΕW

Υπεύθυνοι διδασκαλίας των μαθημάτων θα είναι αρχιτέκτονες, μέλη του Συλλόγου, μέσω της αντίστοιχης Επιτροπής, μαζί με φοιτητές της Αρχιτεκτονικής Σχολής του ΕΜΠ.

Το Αλληλέγγυο Εργαστήρι Σχεδίου απευθύνεται χωρίς διακρίσεις σε όλους τους μαθητές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις πανελλήνιες εξετάσεις και αδυνατούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά στο κόστος των μαθημάτων σχεδίου. Η πρωτοβουλία αυτή, δεν συνιστά φροντιστηριακή δραστηριότητα και άρα δεν δημιουργεί αντίστοιχες δεσμεύσεις. Αποτελεί μια προσπάθεια ενεργού συμβολής στη δημιουργία δομών αλληλεγγύης μακριά από κάθε κερδοσκοπική ή φιλανθρωπική λογική ως ένα κάποιο αντιστάθμισμα της νεολαίας στην υποβάθμιση και την αποσάθρωση της δημόσιας εκπαίδευσης καθώς και την ασφυκτική καθημερινότητα των πενιχρών απολαβών και κοινωνικών παροχών που επιβάλλεται στα κομμάτια της κοινωνίας που το έχουν ανάγκη.

This entry was posted in γενικά κινηματικά, δράσεις|πρόγραμμα and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s